Em complau donar-vos la benvinguda en aquest web de l’AGRUPACIÓ CATALANA DE TÈCNICS URBANISTES, de la qual m’honora compartir-ne la Direcció amb uns magnífics companys i companyes.

La nostra Junta és hereva de les que van presidir el JOAN BOSCH (1982-1987), el PERE CARALPS (1992-1995) i el PAU NOBELL (1987-1992 i 1995-2015), i el seu recorregut ha estat prou important i productiu, com per suggerir i empènyer el nostre projecte.

La nostra voluntat és plantejar bones preguntes, que comportin avançar-se a les demandes que CATALUNYA tindrà en el futur immediat, en la necessària ordenació i protecció del seu territori, a la costa, a la muntanya i a la plana, als nuclis urbans, als espais agrícoles, als boscos, als espais deltaics i a les lleres dels rius, i en xarxa amb tots els països i regions de l’Arc Mediterrani i de l’Estat Espanyol.

La nostra voluntat és participar en la millora de qualitat de vida dels habitants de CATALUNYA, analitzant i proposant les accions que garanteixin l’òptim rendiment de les infraestructures i l’eficiència dels recursos, en un marc de contenció i de control de la despesa en inversions i manteniments.

Volem ser útils a CATALUNYA, al país i als seus habitants, oferint la nostra col·laboració en tots els àmbits universitaris, administratius, professionals, productius i civils.

Esperem poder desplegar la nostra activitat en la mútua i lleial coordinació vers la resta d’entitats de CATALUNYA que de manera també desinteressada, treballen en la defensa del territori i del medi ambient.

Us convidem a seguir-nos.

ANTONI RENALIAS, arquitecte

President de l’ACTU