ENQUESTA SOBRE L’HERÈNCIA DELS JOCS OLÍMPICS DE BARCELONA DE 1992

Us demanem la vostra col·laboració en la contesta d’un qüestionari senzill de 10 preguntes sobre les expectatives sobre els esdeveniments esportius planetaris, en general, i l’herència dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992, en particular, per tal de presentar els resultats principals a la XII European Biennial of Towns and Town Planners que organitza The European Council of Spatial Planners, el proper 29 June 2017 a  Paris &Plaine Commune / Maison des Sciences de l’Homme, sobre el tema monogràfic: Cities and the Olympic and Paralympic Games, feedback and prospectives, How can World Events benefit the population hosting them?

Per a Paris és d’importància cabdal disposar d’aquests *retorns i prospectives* perquè volen aconseguir la desitjada nominació olímpica i per això recullen opinions de ciutats que ja els han tingut.  I després de l’extens suplement de l’ARA de diumenge passat sobre els Jocs Olímpics Barcelona92, creiem que una enquesta  feta a un col·lectiu nombrós de professionals de les associacions relacionades amb l’urbanisme i l’ordenació del territori, pot donar alguns resultats sintètics, i també ajudar a la gestió urbana futura de l’Ajuntament i la GenCat.

A cada pregunta o tema hi hem posat uns nivells d’acord o desacord que faci més ràpida la resposta i hem deixat un espai per a comentaris, si escau.

Després de posar les creuetes on pertoqui i els comentaris, si n’hi ha, només cal fer un *contestar*, Ja veieu que anem una mica justos de temps i per tant us demanem que contesteu com més aviat millor durant la setmana.

Lògicament ens comprometem a trametre els resultats obtinguts a tothom que heu contestat, com agraïment als minuts que li esteu dedicant.

Amb gràcies a l’avançada, rebeu una salutació ben cordial,

Lluis Brau, arquitecte – Joaquim Clusa, economista

Descarregar enquesta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *